#Blog – Straatvoetbal in Voetbalkooi, Pannakooi of Pannaveld

Straatvoetbal wordt veel gespeeld in Voetbalkooien, Pannakooien of Pannavelden. Zoals het vroeger was, op straat of op een plein, met de lantaarnpaal als doel of 2 jassen op een hoopje als doel, is dat tegenwoordig onmogelijk .

Het Verleden…..heerlijk voetballen met geschaafde knieën,  na school, na het eten, in de vakantie,….dag in dag uit…..Het enige wat wel eens tegenzat waren de kapotte ruiten van de buren of een boze buurman die dreigde de bal lek te prikken.

Nauwelijks verkeer, geen scheids, dus niet altijd even eerlijk. maar met veel passie en beweging. Zoals op onderstaande foto’s blijkt waren er nauwelijks auto’s .

                                                                                               Foto’s Voetballen op straat en plein

Heden…… Is alles keurig geregeld en veilig dat moet ook wel vanwege het toenemend verkeer en iets minder tolerante buurtbewoners, dus dan maar  op een mooi plein, trapveld , een Pannaveld of een Voetbalkooi. Omdat ook basketbal als recreatie sport populair wordt , worden veel Sportkooien multifunctioneel uitgevoerd d.w.z. Combi(natie) Sportkooien met mogelijkheden op een veld voor voetbal, basketbal, hockey, tennis etc.

                                                               Foto’s: Supreme Voetbalkooi op kunstgras, Budget Pannakooi op kunstgras, 

                                                      Foto’s: Supreme Combi-Sportkooien Basketbal, Voetbal op een Sportkooi

 Foto’ s:  Een budget Pannaveld , uitgevoerd op rubber tegelvloer kleiner dan een Voetbalkooi maar de oplossing voor schoolpleinen

          Foto’s: Prachtig Junior budget Pannaveld op kunstgras een sieraad voor ieder (school)plein

Indien U interesse heeft in onze Pannakooien Combi-Sportkooien, Voetbalkooien of overige producten voor uw Pleininrichting , aarzel dan niet om contact op te nemen www.pannaworld.nl

U kunt uw evenementen en toernooien voor straatvoetbal, panna, etc.  aankondigen op onze facebook  pagina PannaWorld of een bericht achterlaten op deze site, wij zorgen dan voor extra reclame op Twitter en Facebook.

………..Wij zien u graag terug bij een volgende Panna……

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie