Boogkappen Pannalite en Budget

Onze multifunctionele Overkappingen: boogkappen van het type Pannalite en type Budget zijn in gebruik als fietskap, als berging, als rokerskap,  maar steeds meer als hangplek voor jongeren of als gemoedelijke ontmoetingsplek voor ouderen met een fijne bank.

Overkappingen  t.b.v.  rokers, hangplekken, jongeren ontmoetingsplekken (hang-out) allemaal multifunctionele veelzijdige overkappingen die samen met onze sportkooien geplaatst worden op pleinen, schoolpleinen en parken . Al deze overkappingen zijn solide en duurzaam vervaardigd zo mogelijk vandalisme bestendig.

Foto: design Boogkap type Pannalite , uitgevoerd met een Pleinbank zonder leuning

Foto’s: Boogkap type Budget hier als fietskap gebruikt9 fiets standaards


Foto: Boogkappen in gebruik bij een skate baan met stalen achterwand en perfo bankjes.

Beide overkappingen zijn multifunctioneel, de boogkappen zijn te gebruiken als berging, fietskap, dug-out en hangplek.

De staanders uitgevoerd van zwaar kokerprofiel , de zij en dak wanden naar keuze: Polycarbonaatplaten, helder doorzichtig of uitgevoerd met gematteerd glas.

Alternatief, metaal, senzimir verzinkte dakplaten of kunststof beplating. De Budget uitvoering met een metalen dak wand en eventueel zijwanden zijn onderhoudsarm en niet gevoelig voor vandalisme .  Uiteraard zij deze boogkappen ook zonder zijwanden leverbaar.

 

Foto’s: Budget Boogkap met stalen dak wand en Boogkap Budget met polycarbonaat dak wand.

Uitvoering spanten van zwaar kokerprofiel 60×60 x 2 mm halfrond , lengte basis unit 300 cm. Kap van aluminium profielen met 3 mm dikke Polycarbonaat plaat. Slagvast en dubbelzijdig uv bestendig. Uitgevoerd vandalisme arm met stalen achterwandbeplating i.p.v. polycarbonaat.

Zijwanden naar keuze open of polycarbonaatplaten  of  metaal wandbeplating.  In het midden van ieder vak ondersteund door een stalen boog. Bevestigingsmateriaal RVS , IJzerwerk thermisch verzinkt.

 foto kunststof park-pleinbank zonder leuning

Decoratief en functioneel:

Onze serie Parkbanken  met en zonder leuning vervaardigd van gerecycled Kunststof , premium vol-kern materiaal mooi design, duurzaam en goed voor ons milieu. In een volgend leven kan de zitbank weer gewoon gerecycled worden.

Ideaal voor schoolplein , plein, sportveld, camping  onverwoestbaar met een ultra lange levensduur.

Decoratief en functioneel:

Bij Sportkooien zoals Pannavelden proberen wij d.m.v. aanbrengen van hoogte verschil in de wanden van het “Strafkamp effect” te omzeilen. Dit geeft een mooi effect en scheelt enorm in de aanschaf.

Foto’s: fantastische  Multifunctionele Combi Sportkooi Supreme 100 – 400 cm 

Foto’: Binnen zijde van een Pannakooi met een op kleur gecoate asfaltvloer

                                                                                    Decoratief en functioneel:

Bovengenoemde mogelijkheden worden veel in het onderwijs en met name bij scholengemeenschappen gebruikt. Wanneer er echter minder ruimte is zoals bijv. in het basisonderwijs dan hebben wij onze junior Pannakooien  en junior Sportkooien.

                                                            een aanwinst voor elke basisschool.

 Twijfelt U nog of heeft U vragen neem dan even contact op.Direct Contact  06 - 21 26 46 66  of  [email protected]

                                                                        Wij zien U graag terug bij een volgende Panna.

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie