Pleininrichting van Sportkooi tot Pleinmeubilair.

Een gezond en actief plein, schoolplein, sportpark of camping kan ingericht worden met een Pannaveld, Pannakooi , Voetbalkooi of een mooie Multifunctionele Combi- Sportkooi.  Om het schoon en netjes te houden heb je straat & Pleinmeubilair  nodig, met  een mooie, duurzame overkapping als JOP of Hangplek. Solide en vandalisme bestendige Park/Plein-banken maken uw plein compleet.

Foto’s : een vol-kern kunststof Picknickset en een prachtige multifunctionele Combi-Sportkooi

Overkappingen, Straatmeubilair, Sportkooien staan in weer en wind en dat is in ons klimaat niet altijd even makkelijk. Een goede en solide afwerking is dan ook een vereiste , alle metaaldelen worden dan ook vol bad verzinkt en daarna eventueel gepoedercoat.

Op openbare terreinen en campings zijn het meestal niet de gebruikers maar toeschouwers of passanten die de problemen veroorzaken. Door de producten geluidsarm en solide uit te voeren, proberen wij geluidsoverlast overlast en vandalisme te voorkomen.

Onderstaande een foto van onze Supreme serie, een sportkooi waarin geluidsarm en zonder overlast , Voetbal, Hockey, Volleybal en Basketbal gespeeld kan worden.

Onze Calisthenics en Boot-camp producten worden veel in combinatie gebruikt met onze sportkooien. Calisthenics en Boot-camp winnen aan populariteit omdat dit een ideale manier van bewegen is, waarbij alle spieren gebruikt worden, voor jong en oud in eigen tempo.

 

foto’s: Combi sportkooien S-400  , Multifunctionele Sportkooi waar iedereen blij van wordt, op kropor beton en kunstgras. Calisthenics toestel op val-dempend kunstgras.

Wij brengen een serie design Park/Pleinbanken op de markt die modern, strak maar vooral onverwoestbaar zijn. Ons assortiment beton meubelen en de vol-kern kunststof banken zijn vandalismearm , duurzaam,  het is een regenraat dus goed voor de natuur en onze milieu.

Foto’s: Design zitbanken, met en zonder leuning,  granulaat vol-kern composiet kunststof , volledig te recyclen dus Oersterk en Duurzaam

Foto’s:  Overkappingen   Boogkap met Perfo bankje, achterwanden uitgevoerd met staal (vandalismebestendig) of doorzichtig polycarbonaat.

Voor basisscholen, buurthuizen, campings en sportparken met minder ruimte op het plein of schoolplein levert PannaWorld  junior Pannavelden, junior Pannakooien of een junior Combi(natie) Sportkooi.

Wij hopen dat wij U een indruk hebben gegeven van onze mogelijkheden en indien U nog vragen of wensen heeft, neem dan contact op .

direct contact [email protected]  of 06 - 21 26 46 66

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie