#Blog – Het voordeel van kleine Pannavelden of Pannakooien

Kleine Pannavelden en Pannakooien zijn voordelig in prijs en hebben niet veel ruimte nodig. Deze Sportkooien kunnen al geleverd worden in afmetingen van  4 x 6,  5 x 7.5 , 5 x 10 en 7.5 x 12.5 meter. 

Sportverenigingen, Campings, Overheid en het Onderwijs propageren sportieve beweging en er is altijd wel een trapveldje of ruimte voor een kleine Voetbalkooi of zelfs een kleine Multifunctionele Combi-Sportkooi waar mogelijkheden zijn voor voetbal, hockey, basketbal en volleybal

U doet er echter goed aan om met onderstaande criteria rekening te houden en Pannaworld helpt U daarbij . 

Foto: Supreme Pannaveld 7.5 x 15 m en Pannaveld van 5 x 7.5 meter                                                                                                     
Foto’s: Pannavelden   op tegels, vaak geplaatst op bestaande pleinen en schoolpleinen.
Elk Pannaveld, Pannakooi, Voetbalkooi, Sportkooi of Combi-sportkooi is snel besteld en geleverd.
U doet er echter goed aan om vooraf een juiste inschatting te maken van de kosten, de doelgroep, de situatie ter plaatse en het beoogde resultaat.
Alle vragen kunt U zelf beantwoorden en bedenken maar ik geef U enkele aanknopingspunten:
Wordt het veld bespeeld door maximaal 4 of 12 personen?  Indien er meer spelers zijn wordt een Pannaveld  algauw een Voetbalkooi/ pannakooi.  bij een combinatie van basketbal en voetbal een Combi-Sportkooi.
Ligt de sportkooi in een bewoonde wijk ? Dan is geluiddemping een vereiste om geluidsoverlast te voorkomen.
PannaWorld  levert type Supreme  voor geluidemping van 72 tot 82 decibel, deze serie sportkooien kan met geluidscertificaat geleverd worden.
Foto’s : Supreme en Budget Pannakooien ook in kleine afmetingen met wand- hoogtes van 250 cm en 300 cm worden met een afdek net geleverd . Veilig voor spelers en omstanders.
Foto’s: Combi-Sportkooi Supreme S-400 op kunstgras en Combi-Sportkooi S- 300 op waterdoorlatend beton.
Plaatst U een Sportkooi op een reeds aanwezige tegelvloer of wilt u een meer luxe vloer
PannaWorld levert veel kunstgras of kunstgras met val demping ingestrooid met zilverzand., drainbeton (waterdoorlatend beton) merk Kropor.
Sinds kort leveren wij een rubberen tegelvloer (50 x 50 cm) , een speciale rubber composiet wordt gebruikt die ook bij 2 cm een goede val demping heeft, zeker genoeg voor balspelen zoals Panna, Voetbal, of  Basketbal
De vloer is slijtvast en kan in 2 kleuren geleverd worden, het is “regeneraat” product , dus goed voor uw geldbuidel en super voor ons milieu. !!!!
Tot slot wil ik u uitnodigen om onze site   te bezoeken want er is veel te zien waaronder; Pleinbanken, picknicktafels, fietsrekken en afvalbakken (wij houden het ook graag schoon).
U maakt uw panna sportieve ervaring compleet met de inrichting van uw plein of sportveld met een mooie Parkbank  en een nuttige  Overkapping (hangplek)    PleinSport in Optima Forma!!!
Wij zien u graag terug bij een volgende Panna
                                                     

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie