#Nieuws – Actieprijzen Pannavelden

Tot April 2017  handteert   Pannaworld   speciale actie prijzen.  Actieprijzen  voor Pannavelden en Pannakooien afmeting: 4 x 6,  5 x 7.5 , 5 x 10 en 7.5 x 12.5 meter. 

Overheid en het onderwijs gaan sportieve beweging massaal overnemen en er is altijd wel een trapveldje of ruimte voor een kleine  voetbalkooi   aanwezig.
U doet er echter goed aan om met onderstaande criteria rekening te houden en Pannaworld helpt U daarbij .

Supreme Pannaveld afm 10 x 15 meter op betontegels op een extra sportief schoolplein.
 
Elk Pannaveld, Pannakooi, Voetbalkooi, Sportkooi of Combi-sportveld is snel besteld en geleverd.
U doet er echter goed aan om vooraf een juiste inschatting te maken van de kosten, de doelgroep, de situatie ter plaatse en het beoogde resultaat.
Alle vragen kunt U zelf beantwoorden en bedenken maar ik geef U enkele aanknopingspunten:
– Wordt het veld bespeeld door maximaal 4 tot 10 personen?  Indien er meer spelers zijn wordt het Pannaveld  algauw een Voetbalkooi/ pannakooi. En bij een combinatie van basketbal en voetbal een Combi-sportveld.
Foto’s : Pannakooien ook in kleine afmetingen en met hekwerk hoogtes van 250 cm tot 400 cm bijna altijd met een afdeknet de bal blijft veilig in het spel.
Ligt het veld in een bewoonde wijk ? Dan is geluiddemping een vereiste om geluidsoverlast te voorkomen PannaWorld  levert type  Supreme  voor geluidemping tot 68 decibel. deze serie sportkooien wordt met certificaat geleverd.
– Ook onze Supreme uitvoering (geluidsarm valt in de ze speciale winteractie)

Foto’s: Fantastische Sportkooi Supreme H400 en H300 geluidsarm en duurzaam en vandalisme heeft er geen vat op.

Plaatst U het Pannaveld of Sportveld op een reeds aanwezige tegelvloer of wilt u een meer luxe vloer
PannaWorld levert kunstgras traditioneel, drainbeton (waterdoorlatend beton) merk KROPOR, en rubberen tegelvloer in alle maten.
Sinds kort leveren wij een rubberen tegelvloer (50 x 50 cm) , een speciale rubber composiet wordt gebruikt die ook bij 2 cm een goede val demping heeft, zeker genoeg voor balspelen zoals Panna, Voetbal, of  Basketbal.
De vloer is slijtvast en kan in 2 kleuren geleverd worden, het is “regeneraat” product , dus goed voor uw geldbuidel en super voor ons milieu. !!!!
Tot slot wil ik u uitnodigen om onze site  te bezoeken want er is veel te zien waaronder; Pleinbanken, picknicktafels, fietsrekken en afvalbakken (wij houden het ook graag schoon).
U maakt uw panna /soccer ervaring compleet met de inrichting van uw plein of sportveld met een mooie Parkbank en een nuttige  Overkapping (hangplek).
Direct contact  [email protected]  en 06 - 21 26 46 66

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie