#Blog- Budget en Pannalite boogkappen multifunctioneel

PannaLite en Budget boogkappen zijn mooie multifunctionele halfronde overkappingen  met doorzicht, bruikbaar als fietsoverkapping ,als hangplek of als een rustige droge relax plek met een heerlijke kunststof zitbank.

Schakelbaar met lengtes van 300 cm H.O.H. in een enkel kap en dubbel kaps uitvoeringDeze betaalbare overkapping is door de vormgeving overal in de openbare ruimte toe te passen. De PannaLite  past prima in moderne stadscentra of op het bedrijfsterrein, maar ook op het schoolplein, de camping  en bij  sportverenigingen misstaat de PannaLite niet.

De PannaLite heeft een totale hoogte van 226,5 cm, de vrije hoogte aan de voorzijde is 210 cm, de enkelzijdige uitvoering is diep 254 cm, de dubbelzijdige variant heeft een dak breedte van 346 cm. De vak lengte is 300 cm hart op hart spant met een dak overstek van 12,5 cm aan beide zijden. Voor de PannaLite zijn prefab betonvoeten leverbaar van 45 cm hoog.

      

Foto: design Boogkap type Pannalite , uitgevoerd met een Pleinbank zonder leuning

Foto’s: Boogkap type Budget hier als fietskap gebruikt, 27 fiets standaards

Onze multifunctionele Overkappingen: boogkappen type Pannalite en type Budget zijn bij uitstek geschikt en passen perfect bij een Plein , een Schoolplein of een Camping. Beide overkappingen zijn multifunctioneel, de boogkappen zijn te gebruiken als berging, fietskap, dug-out en hangplek. Staanders uitgevoerd van zwaar kokerprofiel , de zij en achterwanden naar keuze: Polycarbonaat  dakplaten of kunststof beplating.

Uiteraard zij deze boogkappen ook zonder zijwanden leverbaar. In combinatie met onze Perfo Parkbanken, de serie Parkbanken van vol-kern kunststof  of onze beton meubelen zorgen deze producten voor fantastische inrichting  van uw plein. 

Een mooie veilige geluidsarme multifunctionele  Sportkooi maakt een Plein de perfecte ontmoetingsplaats waar jong en oud kunnen genieten en sportief kunnen spelen en sporten zoals voetbal, hockey , basketbal , handbal in 1 sportkooi.

Foto: Supreme combi sportkooi s – 400 geschikt voor basketbal, hockey, voetbal, handbal

Zoals altijd, mag U ervan uitgaan dat PannaWorld  een top product levert met oog voor design, duurzaamheid , veiligheid, indien U vragen heeft of iets wilt delen neem dan even contact 

06 - 21 26 46 66   of [email protected]  voor direct contact.

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie