#Blog – Calisthenics en Bootcamp een sociaal “gebeuren”.

Calisthenics, Bootcamp en Fitness: gezond bewegen, heerlijk sporten en trainen in de frisse buitenlucht is een sociaal “gebeuren” met gezinsleden, vrienden en vriendinnen voor jong en oud.  Om aan de toenemende vraag te voldoen heeft Pannaworld een solide en maar vooral veilige product lijn op genomen.

 

foto’s: Calisthenics toestellen op val dempend kunstgras en een combinatie van toestellen met een Combi-Sportkooi in aanbouw.

Deze gecertificeerde producten zijn geschikt voor sportieve lichaamsbeweging en training outdoor, voor jong en oud. Iedereen kan alle spieren ontwikkelen en trainen naar eigen behoefte en op een tempo dat past bij U . De ideale mogelijkheid om gezond bezig te zijn en het kan nog gezellig zijn ook met vrienden of vriendinnen.

Foto: Aanleg van een Calisthenics-plein met val dempend kunstgras in combinatie met een Combi-Sportkooi.

Wij leveren een variatie van producten voor een plein, een parcours of een bootcamp , de producten zijn betaalbaar, veilig en solide en kunnen eventueel door zelfwerkzaamheid opgebouwd worden. Uiteraard kunnen onze monteurs deze toestellen plaatsen en verzorgen wij een val dempende ondergrond. Bijvoorbeeld val dempend kunstgras of rubber tegels.

Een ideale combinatie op een plein met een Voetbalkooi een Pannakooi of een multifunctionele Combi- Sportkooi. Natuurlijk zijn er legio andere mogelijkheden zoals een parcours of een bootcamp , zoals dat in het verleden een trimbaan zou zijn.

                                               Foto: Een Supreme Pannakooi S – 300 , uitgevoerd met kunstgras

                                                           Foto:  Pannaveld  7.5 x 15 meter op kunstgras

U kunt dus op een parcourt, plein, schoolplein, camping of sportpark eindeloos combineren met een mooie Sportkooi , en Calisthenics en Bootcamp producten.

Totale pleininrichting ?

Kijk dan even op onze site naar straat/plein meubilair en overkappingen. Indien U nog vragen heeft of iets met ons wilt delen neem dan even contact met ons op.

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.

 

 

 

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie