#Blog – Decoratief en Multifunctioneel

“Decoratief en multifunctioneel ”  dat geldt niet alleen voor onze Metalen Perfo banken of de serie Parkbanken van gerecycled kunststof en overkappingen . Dit geldt zeker ook voor onze Pannavelden Pannakooien en onze multifunctionele Combi-Sportkooien. 

Wij proberen d.m.v. het aanbrengen van hoogte verschillen in de wanden van Sportkooien het “Strafkamp effect” met hoge wanden van 400 cm en hoger te omzeilen. Dit geeft een mooi effect en scheelt enorm in de aanschaf. De kleurstelling van deze Sportkooien en andere producten zorgt ervoor dat deze 1 worden met de natuurlijke omgeving.

Decoratief en functioneel onze serie Parkbanken met en zonder leuning vervaardigd van gerecycled Kunststof , premium vol-kern materiaal mooi design, duurzaam en goed voor ons milieu. In een volgend leven kan het weer gewoon gerecycled worden. Ideaal voor schoolplein , plein, sportveld onverwoestbaar met een ultra lange levensduur.

 Foto’s: regeneraat vol-kern kunststof tafels en Parkbanken met en zonder leuning.
Decoratief en functioneel onze Betonbanken in alle afmetingen met en zonder curven, een standaard beton 45 x40 x2000 mm , glad en strak afwerkt, de hoeken en kanten afgevlakt. Te gebruiken als bank naast een sportkooi , bank op plein of schoolplein en met gebogen elementen maakt u zandbakken, bloembakken, looppaden, Picknicksets etc.  Duurzaam, vandalisme arm.
Decoratief en functioneel

Sportkooien , Pannavelden en Combi-Sportkooien kunnen door het aanbrengen van hoogte verschil in de wanden aantrekkelijk voor de omgeving gemaakt worden. De zijwanden kunnen van 300 of 400 cm naar 100 cm. Dit geeft het geheel meer “Smoel” en u kijkt niet tegen een “Strafkamp” aan. Door Poeder coaten kunnen wij de kleur aanpassen een gegeven is,  dat de kleuren zwart en donkergroen “verdwijnen” in de omgeving.

Decoratief en functioneel

Bovengenoemde mogelijkheden worden veel in het onderwijs en met name bij scholengemeenschappen gebruikt. Wanneer er echter minder ruimte is zoals bijv. in het basisonderwijs dan hebben wij onze junior Pannavelden en junior Sportkooien. Het straat en plein meubilair  hoeft echter niet aangepast te worden.

 Twijfelt U nog of heeft U vragen neem dan even contact op met www.pannaworld.nl
Wij zien U graag terug bij een volgende Panna.

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie