#Blog – Een nieuwe trend zit-sta #tribunes.

Een nieuw type tribune is een feit, een combinatie van zit-tribune en sta-tribune , speciaal voor kleinere verenigingen die zowel sta als zit- comfort willen bieden aan de toeschouwers.

Deze gecombineerde tribune wordt gebouwd in Duitsland bij groot sportcentrum en biedt plaats aan zittende en staande toeschouwers, er is bij veel verenigingen de wens om gezamenlijk te genieten van de sport, men biedt zodoende “droog” sta en zit comfort onder 1 dak.

                                 Tekening: Combi-Tribune 2 of 3 zit-rijen en een sta-rij. 

De Combi-tribune is opgebouwd uit vakken van 400 cm, met 2 of 3 zit-rijen en 1 sta-rij . De tribune wordt met 2 trappen en een balustrade (looppad voorlangs ) geleverd . De tribune staat 100 cm boven het maaiveld, een type tribune zoals type REPLAY (direct op het maaiveld)  kan ook geleverd worden.

Al onze tribunes LIVE , REPLAY, LIBERO en nu dus ook de COMBI  kunnen snel gebouwd worden door vrijwilligers, maar U kunt de tribunes ook door de specialisten van PannaWorld/ IntraMetaal  laten plaatsen.

Ook kleinere verenigingen  kunnen genieten van een betaalbare tribune. “Een  sieraad voor uw sportpark” 

Tribune REPLAY (direct op het maaiveld), deze tribune wordt uitgevoerd zonder trappen , zonder bordessen en leuningen. De module van 400 cm staat op het maaiveld de hoogte bedraagt ca. 320 cm, een ideale hoogte bij aanvraag van de vergunning. Belangrijk: de zichtlijn vanaf de eerste rij komt boven de veldafscheidin

                                  Foto: Prachtige betaalbare Tribune Replay lengte 12 meter

Tribune LIVE (100 cm boven het maaiveld)

De LIVE tribune staat 100 cm boven het maaiveld , wordt uitgevoerd met 2 trappen, een looppad en veiligheids– hekwerk. Ook deze module is 400 cm met een hoogte van ca. 420 cm . Alle tribunes worden geleverd met hardhouten(FSC) bankplanken, op aanvraag worden vaak kuipstoelen geleverd en geplaatst.

                                 Foto: mooie tribune type LIVE  lengte 28 meter, 256 personen.

 

                          Foto’s : Voor en zij-aanzicht tribune LIVE met trappen , looppad en veiligheids-hekwerk.

Tribune LIBERO (met vrij vooraanzicht ), uitvoering zoals de tribune LIVE echter het vooraanzicht is volledig vrij, er staan geen staanders meer in het gezichtsveld.

foto: tribune type Libero ( tribune zonder staanders aan de voorzijde), vrij zicht .

Alle metaaldelen worden vol bad thermisch verzinkt , de damwand beplating voor zijwanden en daken elektrolytisch verzinkt en daarna Platicol gecoat. In de zijwanden, doorzichtige poly carbonaat platen of plexiglas 3 mm.

Tribunes lengte en aantal personen:

lengte 12 meter – 104 personen, 16 meter – 144 personen, 20 meter – 184 personen, 24 meter 224 personen, 28 meter 265 personen etc.  andere afmetingen mogelijk, maar bijna altijd met modules van 400 cm. 

Pannaworld geeft scherpe vaste prijzen voor tribunes en montage en wij geven een richtprijs voor de fundering. De praktijk leert dat de aannemer, een sponsor of de vereniging dat beter en goedkoper zelf kan uitvoeren dan wij.

Ook de “zelfbouw ” is goed en snel uitvoerbaar . Wij leveren alle benodigde tekeningen en berekeningen  voor uw bouwaanvraag.

Pannaworld  bouwt in samenwerking met Intra Metaal in Beerzerveld , Zit-tribunes en Sta-tribunes voor grote en kleine verenigingen. Dus tribunebouw op maat !

In de loop der jaren heeft onze bouw-combinatie  veel tribunes gebouwd ( Respo, IntraSport, IntraMetaal  en PannaWorld ). Op aanvraag sturen wij U een referentielijst met tribunes bij u in de buurt.

Indien U meer informatie wilt of iets met ons wilt delen dan graag even contact 

direct contact  06 - 21 26 46 66  of [email protected]

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna,

 

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie