#Blog – Een overkapping? Boogkappen of Fiets-boogkappen

Overkappingen zijn er in veel uitvoeringen, wij hebben drie Boogkappen er uitgelicht : De Fietsboogkap, de Boogkap  als hangplek en de Anti-vandaal Boogkap, voorzien van RVS dak en wandplaten.
Het dorpsplein en stadsbeeld is danig veranderd , het was vroeger niet belangrijk dat jeugd overdekt kon recreëren op straat en plein. Er werd buiten gespeeld en gevoetbald, dat was dichtbij huis en als het regende ging je gewoon naar huis.
In deze tijd bevinden de trapvelden en pleintjes met een Pannaveld of een Voetbalkooi zich niet meer dichtbij huis en omdat onze jeugd steeds meer comfort wenst is een overkapping geen luxe meer. Ook op onze fiets zijn wij zuinig en die staat ook graag netjes ,veilig en droog.
                     
                                         
                              Foto:  Solide Boogkappen uitgevoerd met helder doorzichtig polycarbonaat.
U ziet het !  Geen mogelijk heden voor jongeren en of ouderen om rustig , overdekt te kunnen praten, rusten, roken of gezellig hand in hand genieten met een vriendin of vriend. Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar een overkapping met gelegenheid tot zitten en dat niet alleen door en voor jongeren maar ook ouderen maken daar graag gebruik van. Ook ouderen zitten graag bij elkaar op een overdekte senioren hangplek .
De ervaring leert dat wanneer gebruikers mee mogen praten bij de aanschaf , en dus mede beslissen over uitvoering en het model, het vandalisme achterwege blijft !!  Al deze overkappingen zijn deels of geheel doorzichtig ,dus enig toezicht is gegarandeerd.
Foto’s: Fietsboogkap een basisvak met 2 aanbouwvakken totaal 9 meter en 2 Anti-vandalen boogkappen bij een skatebaan veilig en duurzaam
Al deze overkappingen zijn uitgevoerd met polycarbonaatplaten (het dak ) of beplating van metaal. De overkappingen zijn schakelbaar met vakken van 300 cm . Omdat de overkappingen doorzichtig zijn en niet afsluitbaar neemt ook de veiligheid toe en gaat vandalisme tegen.
Deze prachtige overkappingen sluiten natuurlijk naadloos aan op een plein of sportveld bij een Pannaveld, een Pannakooi of een multifunctionele Combi- Sportkooi. Een plein waar beweging, sport, spel en rust samen gaan.
Of gewoon even uitrusten op een sterke plein of parkbank, uit de wind en droog, onder een mooie Boogkap/ Overkapping. 
                       Foto: Een fantastische multifunctionele sportkooi voor voetbal, basketbal, hockey en tafeltennis.
Pleinsport in Optima Forma

Bent U nieuwsgierig geworden kijk dan even op www.Pannaworld.nl 

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna 

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie