#Blog – Een overkapping als rustpunt op een plein

Overkappingen zoals, boogkappen, boogdaken en bergingen worden tegenwoordig niet alleen gebruikt als fietsenstalling maar worden steeds vaker gebruikt als hangplek of rustpunt op een plein, schoolplein, sportterrein of camping.

Een (school)plein  inrichten, met een rijwieloverkapping of fietskap gebruikt als ontmoetingsplek. Gecombineerd met een mooie kunststof parkbank en afvalbak tot en met een fantastische, geluidsarme  sportkooi, dat is de kracht van PannaWorld.  

Wij leveren en plaatsen o.a.. pannavelden, voetbalkooien,  sportkooien, straatmeubilair, overkappingen,  JOP’s en hangplekken voor campings, straat-, plein-, park- en sportvelden.

Foto’s: Budget Boog overkapping (met polycarbonaat) als rustpunt voor wandelaars, fietsers en passanten , uitgevoerd met Perfo-bank
Foto: Rijwieloverkapping Budget lengte 9 meter, alleen voor fietsen of een combinatie van fiets en bankje.

Alle producten van metaal worden na verwerking vol bad thermische verzinkt en daarna naar wens eventueel gepoedercoat in Ral-kleur naar keuze. De montage kan bij veel producten zelf uitgevoerd worden , uiteraard kunnen wij ook deze montage door onze vakbekwame monteurs verzorgen.

De Boogkappen zoals afgebeeld kunnen geleverd worden met stalen achterwand en zijwanden (“Anti Vandaal”) of helder doorzichtige polycarbonaat platen, met en zonder zijwanden. Basisvak 300 cm , aanbouw vak  300 cm, schakelbaar.  In deze eigentijdse  Boogkap kan onze jeugd omkleden, rusten en ook schuilen als het regent.

Comfortabele banken met een picknicktafel zorgen ervoor dat jong en “ouder” zich thuis voelen op een sportief (school)plein , waar jeugd veilig kan spelen en sporten.

Pleinsport in Optima Forma
Wij houden met de productie en de uitvoering van onze producten altijd rekening met het milieu en de veiligheid van de gebruikers. Het sport en spelplezier maar zeker ook de veiligheid van de jeugd staat voorop.
Wij proberen tijdens de inkoop en het productieproces het optimale resultaat te verkrijgen zonder aan de kwaliteit en duurzaamheid afbreuk te doen. Al onze producten zijn geproduceerd voor een ultra-lange levensduur en waar mogelijk vandalisme bestendig gemaakt.
Foto’s: “Anti-vandaal”   Boogkap met achterwand van 2 mm staalbeplating. Deze overkapping met   perfo- bank is  uitermate geschikt als hangplek
Foto: prachtige Supreme multifunctionele  Combi- Sportkooi S -400 in combinatie met een Calisthenics producten op val dempend kunstgras
 
Foto: Een sportief plein met een veilige Pannakooi S-300     Geluidsarm
Natuurlijk kunnen wij in dit item niet alles benoemen en  indien u vragen of wensen heeft kijk dan even op www.pannaworld.n
Of maak een afspraak met een van onze adviseurs .   Direct contact 06 - 21 26 46 66  of [email protected]
Wij zien u graag terug bij een volgende Panna

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie