#Blog – Een Pannaveld of Pannakooi kopen? vanaf 5×7.5 meter

Een Pannaveld of Voetbalkooi kopen ? Dat kan al vanaf 4 x 6 en 5 x 7.5 meter. Elk Pannaveld, Pannakooi, Voetbalkooi, of Combi-sportkooi is snel besteld en geleverd. U doet er echter goed aan om vooraf een juiste inschatting te maken van de kosten, de doelgroep, de situatie ter plaatse en het beoogde resultaat. 

Wordt het veld bespeeld door maximaal 10 tot 12 personen?  Indien er meer spelers zijn wordt het Pannaveld al gauw een Voetbalkooi. En bij een combinatie van basketbal en voetbal een Combi-Sportkooi, of een mooi junior Sportwand (basketbal en voetbal)

Foto’s: Pannaveld op kunstgras en een Supreme junior Sportwand (voetbal en basketbal)

Ligt het veld in een bewoonde wijk ? Dan is geluiddemping een vereiste om geluidsoverlast te voorkomen. PannaWorld levert type Supreme voor geluidemping tot 78/ 82 decibel.
Bij gebrek aan ruimte bijv. op schoolpleinen in het basisonderwijs leveren wij al Junior Pannavelden en Junior Combi- Sportkooien van 7.5 x 5 meter of 4 x 6 meter, uiteraard wordt dan de hoogte de basketbalring en net aangepast.
Foto: Budget Pannaveld op rubber tegelvloer
PannaWorld levert kunstgras, of val-dempend kunstgras onder speeltoestellen of Calisthenics toestellen.Plaatst U het Pannaveld of de Sportkooi op een reeds aanwezige tegelvloer of wilt u een meer luxe vloer? Kropor (waterdoorlatend beton) vloeren worden gebruikt bij grotere multifunctionele Combi-Sportkooien.
Foto:  Supreme Pannaveld afm. 5 x 7.5 meter op betontegels.
Ook leveren wij een, Koud Plastik coating, de coating is een koud hardend 2 -componenten materiaal voor het aanbrengen van een dikke laagdikte tot ca. 3 mm. Het materiaal is vrij van zware materialen en geclassificeerd als niet giftig. Het materiaal is bestand tegen zeer intensief speel en sport gebruik voor Sportkooien en Schoolpleinen.
Koudplast is een duurzaam materiaal met een levensduur van minimaal 7 jaar. Het heeft tevens de eigenschap dat het, in vergelijking met thermoplast, resultaat zeer strak en net is. Ruim voldoende voor balspelen zoals Panna, Hockey, Voetbal, of  Basketbal.
De vloer wordt naadloos opgeleverd.. is slijtvast en kan in veel kleuren geleverd worden.
                     
Foto: Pannavelden  op tegels of kunstgras een “aanwinst” voor elk plein, camping of sportpark.
Tot slot wil ik u uitnodigen om onze  site  te bezoeken want er is veel te zien waaronder; Pleinbanken, picknicktafels, fietsrekken en afvalbakken (wij houden het ook graag schoon).

U maakt uw panna /soccer ervaring compleet met de inrichting van uw plein of sportveld met een mooie Parkbank en een nuttige boogoverkapping, als hangplek of jop.

 Foto: Boogkap met een perfobankje , wordt gebruikt als hangplek

 

Direct contact 06 - 21 26 46 66  of [email protected]

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie