#Blog Een Pannaveld, Pannakooi, Voetbalkooi of Combinatie Sportkooi

Een  Pannaveld , Pannakooi, Voetbalkooi of een Multifunctionele Sportkooi ? Die vraag wordt ons vaak gesteld en met dit blog-item willen wij de verschillende mogelijkheden toelichten. Wij nemen ons type Supreme als voorbeeld, dus Sportkooien met weinig geluidsoverlast. 

Om de vraag goed te beantwoorden moeten wij weten wat de situering van het veld of plein is? Wie zijn de gebruikers en hoeveel spelers per spel/sport nemen deel ?
Een  Voetbalkooi   is vaak groter van oppervlakte , bijvoorbeeld 10 x 20 meter of nog groter zoals bijv. een Cruijff Court 21 x 42 meter en de doelen zijn groter vanaf 200 x 300cm.  Het aantal spelers is groter en er wordt harder geschoten met de bal, de achterzijde van de voetbalkooi is ook hoger 300 of 400 cm.
Foto: Supreme voetbalkooi 42 x 22 meter op kunstgras
Ook een Voetbalkooi kunnen wij geluidsarm leveren,  76  tot 83 decibel op 10 meter van de Sportkooi of veld. Johan Cruijff propageert sport en spel voor de jeugd op beton, logisch goed voor de sportieve ontwikkeling van het lichaam. Niet iedereen wil op beton voetballen , maar ook voor die sporters zijn legio mogelijkheden : zoals kunstgras, rubberen Sportvloeren en onze  KROPOR (waterdoorlatende betonbanen met een mooie, veilige anti-sliplaag. Keuze genoeg dus!!!
Foto: Een Supreme Pannakooi met afdek net, geluidsarm en veilig voor omstanders en sporters.
 
Foto: Een supreme Pannaveld op tegels, een sieraad voor een schoolplein.
Een Pannaveld of  Pannakooi  heeft vaak minder spelers per spel en het voetbal wordt meer toegespitst op techniek. “Panna” in 1 beweging de bal tussen de benen van een tegenstander spelen. Het speelveld kan dus kleiner en de doelen zijn ook aangepast 75 x 150 cm . De bal blijft laag en er wordt minder hard geschoten met de bal …..dus minder geluidsoverlast !!!  De hoogte van de Soccer/dubbelstaafmatten achter de doelen is 200 cm.
Junior Pannavelden  en Junior Sportkooien worden vaak gebruikt in het basisonderwijs op schoolpleinen en je kunt ze al bestellen vanaf 4 x 6 en 5 x 7.5 meter. Dus betaalbaar en nemen niet veel ruimte in.  Straatvoetbal is met het drukke auto verkeer van het straatbeeld verdwenen, maar er kan volop gesport en bewegend gespeeld worden in onze Sportkooien.
Ideaal voor het basisonderwijs betaalbaar en weinig ruimte nodig.
Foto: Een junior Pannaveld 5 x 7.5 meter 
U heeft dus volop keuze, met onze Multifunctionele Combi/Sportkooien  kunnen veel sporten gecombineerd worden. Basketbal, voetbal, hockey, panna, volleybal, tafeltennis kunnen combineren. Een Combi sportkooi kan uitgevoerd worden met hardhouten slagplanken aan de onder zijde,  zodat deze sportkooi geschikt wordt voor hockey. ( hockeycourt ). Wij hebben al een Combi – Sportkooi geplaatst met 2 mini tennisbanen geïntegreerd.
Foto: Supreme Combi-Sportkooi op kunstgras in combinatie met Calisthenics – plein.

Foto: Supreme multifunctionele Sportkooi met hockey slagplanken (Voetbal, Basketbal, Hockey)

Op onze site  staan nog veel meer mogelijkheden, denk eens onze design Parkbanken  JOP’s en Hangplekken, Boogkappen en Rokerskappen. Pannaworld kan uw gehele plein, schoolplein of sportpark inrichten !!
Indien u nog vragen heeft of iets met ons wilt delen,  neem dan even contact op. 06 - 21 26 46 66 of [email protected]
Wij zien u graag terug op een volgende Panna
 


 
 
 
 

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie