#Blog – Een prachtige Voetbalkooi in Suriname

Na Bonaire, Curaçao, Sint-Maarten en Aruba leverden wij een mooie Voetbalkooi af in Suriname. Deze sportkooi, op kunstgras, is geheel afgestemd en naar wens gemaakt van de Surinaamse Voetbalbond. World-coaches van de K.N.V.B. en een grote sponsor hebben deze Voetbalkooi mogelijk gemaakt.

Nederlandse producten, staan hoog aangeschreven op de Antillen en in Suriname.  Sportkooien zoals Voetbalkooien, Pannavelden en Pannakooien , worden compleet met hekwerken, toegangspoorten, aluminium voetbaldoelen en kunstgras aangeleverd.

De coördinatie en de leiding bij de montage van de Sportkooi en de opbouw van de kunstgrasmat wordt uitgevoerd door een Nederlandse manager, die veel ervaring heeft met werkzaamheden in die landen.

Foto’s: Producten klaar voor verzending bij de fabriek (Hoving – Stadskanaal)

Een behoorlijke kosten verhogende factor zijn de duizenden  zeemijlen die afgelegd worden in een grote zeecontainer. Dus behalve top kwaliteit is zorgvuldig en laden, lossen en transporteren van groot belang. Een paar staanders te weinig geleverd, breng je niet even “langs” zoals dat in Nederland wel kan.

Foto: Een wand hoogte 400 cm, in de supreme uitvoering ( geluidsarm en duurzaam)

Foto: Aanleg van de kunstgrasmat, de opbouw van het cunet (grondwerk) verschilt niet veel met Nederland

De totale aanleg van deze mooie Voetbalkooi werd door plaatselijke aannemers uitgevoerd, het duurt misschien iets langer maar dat weegt niet op tegen de extra kosten als er mensen uit Nederland ingevlogen worden. Dat is in het verleden wel gebeurt bij tribunebouw en Voetbalkooien. Het eindresultaat ziet u op onderstaande video.

Wij zien u graag terug bij volgende Panna.

www.Pannaworld.nl

 

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie