#Blog – Geluidsarm , veilig en zitcomfort

Pannakooien of Voetbalkooien die echt volledig geluidsarm zijn. En comfortabele Zitbanken en Picknicksets van vol kern kunststof, dat is de ideale combinatie voor een sportief in te richten schoolplein , plein, camping of sportpark.
De constructie van de Soccer/dubbelstaafmatten  en doelen is zodanig aangepast dat wij gebruik kunnen maken van speciale bevestigingsmiddelen, uitgevoerd met geluiddempend rubber composiet, een bijzondere legering met kunststof en rubber. Een Pannakooi kan d.m.v. een afdek net veilig en afsluitbaar gemaakt worden.
Vol kern regeneraat Zitbanken, Boombanken en Picknicksets, zijn onverwoestbaar , uv- bestendig en ongevoelig voor graffiti een sieraad voor elk plein
 Foto’s : Supreme Pannakooien op asfalt met een mooie kleur vloer en kunststof parkbanken.
Veiligheid en geluiddempend : De speciale zwarte legering achter elek maas op de staanders, zorgt ervoor dat ook na jaren de geluiddemping in tact blijft !!!  De bevestiging  is uv. bestendig en geproduceerd voor intensief  jarenlang gebruik, zonder onderhoud. Bij een sportkooi met hoge wanden vanaf 250 cm kan een afdek net voor meer veiligheid zorgen.

De Pannakooien en andere Sportkooien kunnen afgedekt worden met een PE Polyethyleen afdek net maaswijdte 120 x 120 mm  , zodat de bal altijd in het spel blijft en er ook geen overlast ontstaat door rondvliegende ballen.
Ideaal dus voor plaatsing van dit veld in een druk bewoonde woonwijk, en omwonenden hebben absoluut geen last meer van klapperende en kletterende ballen tegen metaal.
Zoals U van ons mag verwachten zijn alle andere gebruikte materialen van top kwaliteit zware kokers en buisprofielen, die vol bad thermisch verzinkt worden en daarna desgewenst gepoedercoat in RAL kleur naar keuze. Alle bevestigings- materiaal is RVS of verzinkt, wij gebruiken breek-bouten en moeren om vandalisme tegen te gaan.
Foto’s: Prachtige Supreme Pannakooien met een afdek net altijd veilig en geluidsarm.
PleinSport in Optima Forma
Wij kunnen dit systeem gebruiken voor onze Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien, en Combi-Sportkooien( Panna of voetbal in combinatie met basketbal, volleybal en hockey ) . 
foto’s: Een mooie Voetbalkooi op kunstgras in 22 x 42 m. (Johan Cruijff Court afm.) en een regeneraat vol kern kunststof zitbank met leuning
Het grote verschil tussen Pannakooien,  Pannavelden  en  Voetbalkooien is   de afmeting van het speelveld deze is vaak aanzienlijk groter dan bijvoorbeeld het Pannaveld.  De doelen zijn hoger en breder en er kunnen meer spelers deelnemen.
Het doel blijft gelijk “Sport en Spel” dus sportieve lichamelijke beweging.
Foto: Een supreme multifunctionele sportkooi op Kropor (waterdoorlatend beton) , deze prachtige sportkooi is geplaatst op een camping.
Een mooie stijlvolle bank  of een bijpassende picknickset maken deze Pannakooi of Voetbalkooi tot een sportief rustpunt en gemoedelijke ontmoetingsplaats voor jong en oud in onze samenleving. Heeft u inrtteresse of wilt u meer weten neem dan even contact op ,
direct contact : 06 - 21 26 46 66  of [email protected].
Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.
                                                       

 

 

 

 

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie