#Blog – van Parkbank tot Sportkooi multifunctioneel

De inrichting van een plein, park, schoolplein of sportpark houdt niet op bij het plaatsen van een Pannaveld, Pannakooi , Voetbalkooi of een mooie Combi- Sportkooi alleen.

Om het schoon en netjes te houden heb je straat & Pleinmeubilair  nodig, zoals  een mooie, duurzame overkapping als JOP of Hangplek.  Ook Afvalbakken  en duurzame en vandalisme bestendige Park/Plein-banken mogen niet ontbreken.

Foto’s : een kunststof boombank en een prachtig “aangeklede” multifunctionele Combi-Sportkooi

Belangrijk is de constructie, afwerking, conservering en de duurzaamheid van al deze producten. Overkappingen, Pannakooien, Sportkooien, Pannavelden, Voetbaldoelen, Zitbanken en Afvalbakken staan in weer en wind en dat is in ons klimaat niet altijd even makkelijk.

Daar komt bij dat bij intensief gebruik door jeugd helaas nogal eens vandalisme voorkomt. Op openbaar terrein en campings zijn het meestal niet de gebruikers maar toeschouwers of anderen die de problemen veroorzaken.  Aan PannaWorld de taak om producten te leveren die sterk genoeg zijn om e.e.a. te overleven.

Onderstaande een paar foto’s van onze Supreme serie Combi-Sportkooien , waarin geluidsarm zonder overlast , Voetbal, Hockey, Volleybal en Basketbal gespeeld kan worden.

foto’s: Combi sportkooien S-300 en S-400  , Multifunctionele Sportkooien waar iedereen blij van wordt. Deze zijn gebouwd op kropor Waterdoorlatend beton en de laatste op kunstgras

Wij brengen een serie design Park/Pleinbanken op de markt die modern, strak maar vooral IJzersterk zijn. Ons assortiment beton meubelen en de vol kern kunststof banken zijn vandalisme arm , duurzaam,  het is een regenraat dus goed voor de natuur en onze milieu.

Foto’s: Zware metalen banken en picnicksets met geperforeerde zitting en tafelblad 

Foto’s: Design zitbanken, met en zonder leuning,  granulaat vol kern composiet kunststof , volledig te recyclen dus Oersterk en Duurzaam

Foto’s: zware gladde geschuurde betonbanken elementen 45 x40 x 200

Foto’s:  Overkappingen   Boogkap met Perfo bankje, ook als hangplek te gebruiken, achterwanden uitgevoerd met staal (vandalismebestendig) of doorzichtig polycarbonaat.

Over onze Sportkooien , Combi-Sportkooien, Pannavelden, Pannakooien en Voetbalkooien gaan wij in dit blog-item niet uitweiden, zoals al vermeld leveren wij alle Sportkooien desgewenst geluidsarm.(Supreme)

Voor basisscholen, buurthuizen, campings en sportparken met minder ruimte op het plein of schoolplein levert PannaWorld ; Junior Pannavelden, Pannakooien en Combi(natie) Sportkooi (basketbal en voetbal  .

Wij hopen dat wij U wederom een indruk hebben gegeven van onze mogelijkheden en indien U nog vragen of wensen heeft, neem dan contact op .

direct contact [email protected]  of 06 - 21 26 46 66

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie