#Blog – Jeugd in beweging

Vooral in deze tijd is het belangrijk dat onze jeugd beweegt op de sportvereniging, maar ook op het plein, schoolplein of camping. Een Pannaveld , Pannakooi, Voetbalkooi of een  multifunctionele Combi-Sportkooi zorgen voor een veilige plek waar jeugd kan spelen en sporten.

Tegenwoordig heeft jeugd teveel afleiding en zoekt steeds meer vertier in games, computers, tablets, sociale media etc. Maar er is nog een oorzaak dat jeugd minder buiten speelt. In het verleden was er voldoende ruimte  op pleinen,  straat, of op trapveldjes. Vandaag …..as we speak…. is dat onmogelijk, het verkeer , regelgeving en onze tolerantie t.o.v. jeugd zorgen ervoor dat jeugd niet meer of weinig buiten onderneemt.

Gelukkig zijn er veel gemeentes, scholen, wijkverenigingen, andere overheden en organisaties die voor speelplekken en Sportkooien zorgen.

Foto’s: Supreme Pannavelden op kunstgras en op betontegels

Hierboven afgebeeld twee supreme Pannavelden, supreme wil zeggen geluidsarm, dus geen overlast. . Onze maatschappij moet echt alles uit de “kast” halen om onze jeugd in beweging te brengen en gelukkig gebeurt dat ook,  met hulp van subsidies van de overheid,  sponsors en vrijwilligers moeten wij de jeugd in staat stellen om te bewegen Ook op schoolpleinen, bij buurthuizen en openbare pleinen met minder ruimte kunnen kleinere Pannavelden en Pannakooien geplaatst worden.
Foto’s: Mooie Pannakooien met een afdek net, veilig voor spelers en omstanders. 
Ook voor hockey, basketbal, volleybal, voetbal en mini tennis  maken wij Sportkooien, aangepast aan de specifieke eisen van deze sporten). Deze fantastische Combi- Sportkooien zijn multifunctioneel en bij uitstek geschikt om jeugd de mogelijkheid te geven meerdere sporten te beoefenen op een beperkte ruimte. Al onze sportkooien kunnen wij plaatsen op betontegels, wit-zand , asfalt, natuur-gras , kunstgras, waterdoorlatend beton, rubberen tegelvloer.

Foto’s: Mooie Supreme Combi-Sportkooien op kunstgras en op waterdoorlatend beton.
Een gezonde, sportief ontwikkelde jeugd betekent in de toekomst minder criminaliteit, minder zorg
en een beter moraal met gezonde normen en waarden.   Pannaworld   kan u daar misschien bij helpen. Wij voeren een compleet assortiment voor de inrichting van uw plein, schoolplein, park, sportveld of camping. Van kunststof Pleinbank tot een complete Hangplek (overkapping)
Kijk eens op onze site en zijn er nog vragen wij adviseren u graag !!

Wij zien u graag terug bij een volgende PANNA ….

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie