#Blog – Kunstgras voor Pannakooien, Voetbalkooien, Combi-Sportkooie

Bij veel Voetbalkooien, Pannakooien en andere Sportkooien wordt als vloer een kunstgrasmat  gebruikt.  o.a. Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien en Multifunctionele Combi-Sportkooien, zijn bij uitstek geschikt om een kunstgrasmat aan te leggen. 
Een Sportvloer van kunstgras zorgt ervoor dat uw Sportkooi bij bijna onder alle weersomstandigheden gebruikt kan worden. Dus optimaal sportief gebruik en duurzaam. Weinig onderhoud en een ultra lange levensduur
Een kunstgrasmat is aantrekkelijk voor veel sporten, het is een ondergrond die prettig bespeelbaar is, met uitstekende spel eigenschappen voor bijv.  Voetbal, Hockey, Tennis, Basketbal, Padel .
Foto: Aanleg van een kunstgras mat t.b.v. een multifunctionele sportkooi (voetbal en basketbal)
 
Kunstgras
Een Kunstgrasveld  was vroeger prijstechnisch ongeschikt voor relatief kleine afmetingen, zoals bijvoorbeeld  voor sportkooien.
De traditionele kunstgrasmat is door de jaren heen sterk geëvolueerd en de productie verbeterd dus ook het aanbod is groter. Kunstgras is sterk, duurzaam en goed drainerend zodat er bijna altijd gespeeld kan worden op kunstgras.
Het spelplezier is gewoon fantastisch want daar is geen misverstand over.  “Het is heerlijk sporten op kunstgras” .

Foto’s :  Prachtige supreme sportkooi S-400 op kunstgras en geluidsarm. 
Kunstgras  kennen wij natuurlijk vroeger vanuit het tennis en de voetbalvelden, tegenwoordig is het voor leverancier ook aantrekkelijk om kleine afmetingen te maken zoals een Pannaveld van 5 x10 meter , 7.5 x 15 meter, 10 x 15 meter.
 Foto’s: Supreme Pannaveld en een Voetbalkooi op kunstgras. 
 
Foto: Calisthenics pleintje in combinatie met een Combi-Sportkooi op val-dempend kunstgras
Een kunstgrasmat met val- demping wordt aangelegd wanneer val – demping vereist wordt o a. bij Calisthenics, Bootcamp en andere  klimtoestellen met een valhoogte vanaf 120 cm .
Onze specialisten verzorgen de totale aanleg en belijning van uw kunstgrasmat, ook het grondwerk van de drainerende en of de val dempende onderlaag verzorgen wij. Het grondwerk kan echter ook makkelijk door plaatselijke aannemer (sponsor?) uitgevoerd worden. Na de aanleg van de kunstgrasmat wordt de sportkooi geplaatst.

Foto: Bovenaanzicht van een Supreme Voetbalkooi S 200- 400 , op kunstgras in Suriname 
Wij kunnen u helpen met het inrichten van uw  Sportief plein,schoolplein, of sportveld, want wij leveren ook straat/plein meubilair, overkappingen voor fiets maar ook als hangplek, of gewoon een mooie beton-bank of een mooi zware kunststof parkbank 
Indien U iets mist of vragen heeft neem dan even contact op met www.pannaworld.nl   en wij helpen U graag verder.

Wij zien U graag terug bij een volgende Panna……

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie