#Blog Pannakooien Sportkooien op een wit zand vloer

Beach-soccer, beach-volleybal, zelfs tennis, hockey, zit-voetbal en handbal op zand worden steeds populairder. Niet altijd is er strand aanwezig , een uitgelezen kans voor een camping, een sportvereniging, of een recreatiepark om zich te onderscheiden met een Combi- Sportkooi, een Voetbalkooi of een Pannakooi  met een bodem van wit zand.


 
 

Foto’s: Volleybal en Voetbal en Voetvolley op strand zand, professioneel en als recreatie

Een groot voordeel bij de aanleg van een Sportkooien op wit-zand , zijn de aanleg kosten en het onderhoud van de vloer. Normaliter wordt een drainerende  zandbed van 30 cm uitgevlakt en verdicht . Daarop wordt dan verder gebouwd met, tegels, kunstgras of kropor waterdoorlatend beton. Deze kosten zijn aanzienlijk hoger dan een veilige laag Wit-zand. Een ideale sportvloer  voor een camping, een sportveld, een park of een sportief plein.

Uw sportvloer is klaar en de Supreme Pannakooi, Voetbalkooi of zelfs een Multifunctionele sportkooi kan afgebouwd worden.

Foto: Handbal en Voetbal op een zandplaat met ballenvangers.

 

Foto’s: Supreme Pannakooi S- 300 op een zandplaat bij een zwembad , succes verzekerd !

 

Foto’s: een klim/klauter toestel en een calisthenics toestel op wit zand, beide in combinatie met een Multifunctionele Combi-Sportkooi op kunstgras. 

U ziet het , het hoeft niet altijd duur en onoverkomelijk te zijn voor alle buiten sporten:  zoals voetbal, calisthenics, voet-volleybal,  hockey, volleybal, mini-voetbal, basketbal, tafeltennis en handbal heeft Pannaworld  een oplossing.

Uiteraard denken wij ook met u mee wanneer het grote of kleine Pannakooien , Pannavelden of Combi(natie) Sportkooien betreft . De keuze en mogelijkheden zijn legio. De totale inrichting van uw plein, park of sportveld kunnen wij voor u verzorgen  met straatmeubilair,  boogkappen , rokerskappen en kunststof design zit-banken.

Indien U vragen heeft of iets met ons wilt delen, neem dan even contact op.

direct contact [email protected]  of 06 - 21 26 46 66

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna
hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie