Pannakooien, Voetbalkooien geluidsarm, veilig en betaalbaar.

Supreme Sportkooien zoals  Pannakooien , Voetbalkooien met een afdeknet zijn solide, veilig en geluidsarm.  Pannakooien en Voetbalkooien, die  dus geen overlast veroorzaken bij omwonenden en andere gebruikers van een plein of sportpark. Dus geen last van rondvliegende ballen.

Veilig: Het afdek-net vastgemaakt aan de bovenzijde van de wanden zorgt ervoor dat de bal altijd op het speelveld blijft. Dit geeft spelers of speelsters een veilig gevoel en ook passanten, toeschouwers, campinggasten, eventueel omwonenden  en andere gebruikers van het plein c.q. sportveld, hebben geen overlast meer van rondvliegende ballen. Een  sportief voordeel is het feit dat de bal altijd in het spel blijft,  het wordt dus sneller met minder oponthoud

Foto’s: Supreme Pannakooi S- 300 , met afdeknet op asfalt met een groene coating.

Supreme (geluidsarm):  De constructie van de Soccer dubbelstaafmat 50 x 200 mm is dubbel gelast , RVS bevestiging met rubber composiet aan iedere staander 40 x 80 mm en elke maas, inpandig versleuteld en afgewerkt met een stalen strip 20 x 1.8 mm.

De speciale zwarte legering zorgt ervoor dat ook na jaren de geluiddemping in tact blijft. Zoals U van ons mag verwachten zijn alle andere gebruikte materialen van top kwaliteit, de staanders van zware kokerprofielen 80x40x2 mm en 40x60x2 mm, die vol bad thermisch verzinkt worden en daarna desgewenst gepoedercoat in RAL kleur naar keuze.

Foto’s : Supreme Pannakooien S- 300 ( H 300 cm) en S-400 (H 400 cm ), beide geplaatst op een stabiele tegelvloer.

Certificaat:  Uit het certificaat blijkt dat op een afstand van 10 meter van het  Pannaveld  , Pannakooi  of Multifunctionele Sportkooi het geluid nog slechts 68 tot 81 Db  is. Het verschil in de aantallen decibellen zit hem in de weersomstandigheden , bijv. sneeuw, ijzel, wind, regen. Voorwaarde is wel dat de staanders in de grond geplaatst worden, zodat een groot deel van de resonantie verdwijnt. Ideaal dus voor plaatsing van deze kooien in een druk bewoonde woonwijk. Omwonenden hebben absoluut geen last meer van klapperende en kletterende ballen tegen metaal !

Foto: Supreme Pannakooi S – 300 op een zandplaat t.b.v. strandvoetbal.
Betaalbaar:  Pannakooien en Voetbalkooien worden ook geleverd in kleine afmetingen vanaf 5 x 10 meter tot 15  x 30 meter , met of zonder afdeknet . In hoogtes van 250, 300 en 400 cm. Alle Sportkooien kunnen geplaatst worden op betontegels, kropor (waterdoorlatend beton ) , kunstgras, strandzand, asfalt, natuurgras.                                      
                     
Een mooie stijlvolle  design Parkbank  en een bijpassende afvalbak maken dit Pannaveld/Sportkooi tot een rustpunt en gemoedelijke ontmoetingsplaats voor jong en oud in onze samenleving …….

Foto’s: Design Parkbanken , vol kern kunststof,  tijdloos en functioneel, duurzaam en vandaal bestendig.

Indien u een probleem heeft of een idee heeft,  aarzel dan niet en neem contact op met een van onze adviseurs.  contact……….     direct contact 06 - 21 26 46 66  of  [email protected]

Wij zien U graag terug bij een volgende Panna

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie