#Blog – Rijwieloverkapping als fietskap of hangplek

Een (school)plein  inrichten, met een rijwieloverkapping of fietskap gebruikt als ontmoetingsplek. Een mooie kunststof  parkbank en afvalbak tot en met een fantastische, geluidsarme  sportkooi, dat is onze kracht .PannaWorld levert oa.  pannavelden, voetbalkooien,  sportkooien, straatmeubilair, overkappingen, JOP’s en hangplekken voor campings, straat-, plein-, park- en sportvelden.

Foto: prachtige Supreme multifunctionele  Combi- Sportkooi S- 100/400 met 2 Perfo -Zitbanken

Een plein met een geluidsarme Sportkooi is een rustpunt en een gemoedelijke  ontmoetingsplaats in onze samenleving. Een totaal inrichting van een plein of park met een mooie overkapping, afvalbakken voor de rommel en een paar onverwoestbare zit-banken zorgen voor veel uren onbezorgd recreëren

Foto: Rijwieloverkapping Budget lengte 9 meter, alleen voor fietsen of een combinatie van fiets en Boogkap 
En in een eigentijdse  Boog- overkapping kap kan onze jeugd omkleden, rusten en ook schuilen als het regent.
Comfortabele banken met een picknicktafel zorgen ervoor dat jong en “ouder” zich thuis voelen op een sportief (school)plein , waar jeugd veilig kan spelen en sporten.
 Pleinsport in Optima Forma
Foto’s: Budget Boog overkapping (met polycarbonaat) als rustpunt voor wandelaars, fietsers en passanten , uitgevoerd met Perfo-bank
 Wij houden met de productie en de uitvoering van onze producten altijd rekening met het milieu en de veiligheid van de gebruikers. Het sport en spelplezier maar zeker ook de veiligheid van de jeugd staat voorop.
Wij proberen tijdens de inkoop en het productieproces het optimale resultaat te verkrijgen zonder aan de kwaliteit en duurzaamheid afbreuk te doen. Al onze producten zijn geproduceerd voor een ultra-lange levensduur en waar mogelijk vandalisme bestendig gemaakt.
 Foto’s:  Boogkap met achterwand van 2 mm staalbeplating. Deze overkapping met   perfo- bank is  uitermate geschikt als hangplek
 
Foto: Een sportief plein met een veilige Pannakooi S-300  
Natuurlijk kunnen wij in dit item niet alles beantwoorden en indien u vragen of wensen heeft kijk dan even op www.pannaworld.n  Of maak een afspraak met een van onze adviseurs .
 Direct contact 06 - 21 26 46 66  of [email protected]
Wij zien u graag terug bij een volgende Panna

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie