#Blog – Sportief bewegen op kunstgras in een mooie Sportkooi.

Op relatief kleine ruimten sportief bewegen ?  Dat kan. Pannaworld heeft daarvoor een uitgelezen programma Pannavelden, Pannakooien , Voetbalkooien of Combi(natie) Sportkooien, voor schoolpleinen , sportclubs en campings. Deze prachtige Sportkooien kunnen geplaatst worden op kunstgras .

 

                                                                foto’s : Een Pannaveld op kunstgras en een Combinatie Sportwand op tegels

2 Mooie voorbeelden van een Pannaveld en een Junior Combi- Sportwand die geplaatst zijn op schoolpleinen met weinig ruimte. Door creatief met ruimte op te gaan, maakt de school het toch mogelijk voor de jeugd om ook op school meer te bewegen. Het grondwerk voor kleine kunstgrasvelden kan uitgevoerd worden door een hovenier of een stratenmaker. daar over later meer.

                                              Foto’s:  Multifunctionele Combi- Sportkooi op kunstgras en een kunstgras veld in aanleg

Elk Pannaveld, Pannakooi, Voetbalkooi, Sportkooi of Combi-sportkooi is snel besteld en geleverd. U doet er echter goed aan om vooraf een juiste inschatting te maken van de kosten, de doelgroep, de situatie ter plaatse en het beoogde resultaat.

De keuze voor kunstgras komt bijna altijd van de bespelers /gebruikers, en dat is logisch , het is een fijne ondergrond met speltechnische voordelen, weinig onderhoud , en belangrijk heel veel spelvreugde. De nieuwe typen kunstgras zijn duurzaam, betaalbaar en geschikt voor veel sporten

                                                    foto : iets meer ruimte voor deze prachtige Budget Voetbalkooi ook hier op kunstgras.

Veel vragen kunt U zelf beantwoorden en bedenken maar wij geven  U enkele aanknopingspunten:

Wordt het veld bespeeld door maximaal 2 tot 10 personen?  Indien er meer spelers zijn wordt het Pannaveld  al gauw een Voetbalkooi.  En bij een combinatie van basketbal en voetbal een Multifunctionele  Combi-Sportkooi.

Combi Sportkooien zijn populair bij het voortgezet onderwijs , basisonderwijs richt zich meer op Pannavelden en Pannakooien , jongere kinderen hebben nog niet veel  interesse in bijv. basketbal , hockey .

Pannakooien zijn populair omdat zij uitgevoerd worden met hogere hekken bijv. 2,5 of 3 meter, vaak voorzien van een afdeknet. Dat is veilig en de bal blijft altijd in de Pannakooi , omstanders , toeschouwers, passanten en de ruiten van de omliggende panden blijven heel.

                                                               foto: Pannakooi met een afdeknet , deze geplaatst op asfalt., met vloercoating.

Ligt een Sportkooi in een bewoonde wijk ? Dan is geluiddemping een vereiste om geluidsoverlast te voorkomen PannaWorld  levert type  Supreme  voor geluidemping tot 68/82  decibel.

                                                                     

                                                                 Foto’s: Pannaveld op rubbertegels , Pannakooi S – 300 op kunstgras.

Plaatst U het Pannaveld of Sportkooi op een reeds aanwezige tegelvloer of wilt u een meer luxe vloer? PannaWorld levert kunstgras op fundering, kunstgras op foam, drainbeton (waterdoorlatend beton). Bestaande vloeren zoals tegels, beton, asfalt kunnen wij coaten in keur of uitvoeren met 3 mm granoplast. (KOUD PLAST)

 

                                            Foto: Pannavelden groot en klein  een “aanwinst” voor elk schoolplein, Sportveld of Plein


Tot slot wil ik u uitnodigen om onze site te bezoeken want er is veel te zien waaronder; Pleinbanken, picknicktafels, fietsrekken en afvalbakken (wij houden het ook graag schoon).Voor de prijs hoeft u het NIET te laten !!

U maakt uw panna /soccer ervaring compleet met de inrichting van uw plein of sportveld met een mooie Parkbank en een nuttige Overkapping (hangplek)

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna,

 

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie