#Blog – Sportvloer voor Sportkooi Pannaveld of Voetbalkooi

Bij veel nieuwe Sportkooien wordt een  sportvloer van waterdoorlatend beton , Kropor  of een kunstgrasmat  gebruikt.  o.a. Pannavelden,   Pannakooien,Voetbalkooien en multifunctionele Sportkooien, zijn bij uitstek geschikt en betaalbaar om een relatief kleine Sportvloer aan te leggen.
Een Sportvloer van water doorlatend beton, zorgt ervoor dat uw Sportkooi bij bijna onder alle weersomstandigheden gebruikt kan worden. Dus optimaal sportief gebruik en duurzaam. Weinig onderhoud en een ultralange levensduur.
Foto:  Een kropor betonvloer, waterdoorlatend gebruikt onder een multifunctionele sportkooi
 
Voor het aanbrengen van een kropor beton ondergrond hanteren wij de volgende volgorde:
We  beginnen met het uitgraven van de cunet en het aanbrengen van eventueel noodzakelijke drainage. Hierop wordt een zandpakket ca. 30 cm aangebracht die wordt.
Na het aanbrengen van de hoekprofielen , wordt het zandpakket uitgevlakt en kan de grindlaag 5 cm worden aangebracht.  Op deze grindlaag wordt 8 cm KROPOR beton mix gestort die wordt afgewerkt met composiet dilatatie voegen om uitzetting en krimp van de KROPOR beton vloer op te vangen.
Na het uitharden van het beton (drainbeton) en de dilatatievoegen wordt er een speciale PU primer coating aangebracht. Op deze primer laag wordt de kleurcoating aangebracht met een anti-slip laag. Tot slot brengen wij de sport belijning aan voor voetbal, basketbal, hockey of mini-tennis. Er zijn veel kleuren leverbaar bijv. groen , rood, blauw wit, geel.
Foto’s :  Supreme  Combi Sportkooi met een Kropor vloer, Coating Kropor vloeren diverse kleuren, geschikt voor basketbal , hockey en voetbal 

                                    

Kunstgras  
Een kunstgrasmat is aantrekkelijk voor veel sporten, het is een ondergrond die prettig bespeelbaar is, met uitstekende spel eigenschappen voor bijv.  Voetbal, Hockey, Tennis, Basketbal .
Kunstgras had de naam dat het duur was, dat was vroeger zo maar, tegenwoordig zijn er ook andere mogelijkheden om toch te genieten van kunstgras, want daar is geen misverstand over ….het is heerlijk sporten op kunstgras .
De traditionele kunstgrasmat is door de jaren heen sterk geëvolueerd ……Het is sterk, duurzaam en het spelplezier is gewoon fantastisch. Kunstgras is ook uitermate geschikt voor kleinere oppervlakten zoals Pannavelden , Pannakooien en Multifunctionele Sportkooien.
Indien kunstgras gebruikt wordt bij calisthenics of een bootcamp moet deze grasmat val dempend uitgevoerd worden ook in deze behoefte kan Pannaworld voorzien.
Foto: Calisthenics op kunstgras (val-dempend) in combinatie met een supreme Combi-Sportkooi
 
Foto’s :  Supreme Voetbalkooi (afm. Cruyff Court) op kunstgras.
Kunstgras en water doorlatend beton kennen wij natuurlijk vroeger vanuit het tennis, tegenwoordig is het voor leverancier ook aantrekkelijk om kleine afmetingen te maken zoals een Pannaveld van 5 x10 meter , 7.5 x 15 meter, 10 x 15 meter.
Foto: Supreme Pannaveld op kunstgras
Wij kunnen u helpen met het inrichten van uw  Sportief plein,schoolplein, of sportveld, want wij leveren ook straat/plein meubilair, overkappingen voor fiets maar ook als hangplek,  of gewoon een mooie beton-bank of een mooi zware kunststof parkbank .
Indien U iets mist of vragen heeft neem dan even contact op met www.pannaworld.nl   en wij helpen U graag verder.   Direct contact 06 - 21 26 46 66  of [email protected]
Wij zien U graag terug bij een volgende Panna……

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie