#Blog – Suriname maakt inhaalslag met sportaccommodaties zoals Voetbalkooien

Suriname maakt inhaalslag met nieuwe sportaccommodaties zoals Voetbalkooien , voetbalvelden en trainingsvelden met nieuwe ballenvangers en aluminium voetbaldoelen. 

Na Bonaire, Curaçao, Sint-Maarten en Aruba leveren wij enkele mooie Voetbalkooien af in Suriname. De Surinaamse overheid maakt een inhaalslag met de verbetering van sport accommodaties en speciaal Voetbalvelden krijgen een “make-over” met nieuwe Ballenvangers, Voetbaldoelen, Hekwerken en netten .

Deze sportkooien, op kunstgras, zijn geheel afgestemd en naar wens gemaakt van de Surinaamse Voetbalbond en de World-coaches van de K.N.V.B.

Foto’s : Voetbalkooi Suriname afmeting 42 x 23 meter op kunstgras met verstevigde achterwanden.

Nederlandse producten, staan hoog aangeschreven op de Antillen en in Suriname.  Sportkooien zoals Voetbalkooien, Pannavelden en Pannakooien , worden compleet met hekwerken, toegangspoorten, aluminium voetbaldoelen en kunstgras aangeleverd.

De coördinatie en begeleiding bij de montage van de Sportkooien en de opbouw van de kunstgrasmat wordt uitgevoerd door een Nederlandse manager, die veel ervaring heeft met werkzaamheden in die landen.

Foto’s: onderdelen voor een voetbalkooi met Johan Cruijff court afmetingen.

Een behoorlijke kosten verhogende factor zijn de duizenden  zeemijlen die afgelegd worden in een grote zeecontainer. Dus behalve top kwaliteit is zorgvuldig en laden, lossen en transporteren van groot belang. Een paar staanders te weinig geleverd, breng je niet even “langs” zoals dat in Nederland wel kan.

Foto: Een wand hoogte 400 cm, in de supreme uitvoering ( geluidsarm en duurzaam) in aanbouw.

 

Foto: Aanleg van de kunstgrasmat, de opbouw van het cunet (grondwerk) verschilt niet veel met Nederland

De totale aanleg van deze mooie Voetbalkooien wordt door plaatselijke aannemers uitgevoerd, het duurt misschien iets langer maar dat weegt niet op tegen de extra kosten als er mensen uit Nederland ingevlogen worden. Het invliegen van personeel is  in het verleden wel gebeurd bij Tribunebouw en Voetbalkooien.

Verder is het belangrijk dat je als leverancier in het buitenland gebruik maakt van lokale aannemers , zzp’ers en andere local heroes. Het is goed voor de onderlinge sfeer en het vertrouwen in elkaar en zorgt ervoor dat het onderhoud van de accommodaties , in de toekomst gewaarborgd wordt.

Het eindresultaat ziet u op foto’s.

Foto’s: Ballenvangers en netten waar nodig vernieuwen

Foto: Speelklaar op kunstgras Voetbalkooi afmeting  42 x 23 meter

Foto’s: populair in Suriname aluminium trainingsdoelen 200 x 300 cm 

direct contact  [email protected]  en [ phone]

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna

 

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie