#Blog – Van Pleinbank en Boogkap tot Pannakooi

Pleininrichting  van een solide parkbank,  en overkapping tot en met Sportkooien in alle maten zoals Pannavelden,  Pannakooien, Voetbalkooien en multifunctionele Combi(natie) Sportkooien. Straat / Pleinmeubilair, JOP’ s en hangplekken voor straat-, plein-, park- ,Campings en sportveld.

Een goed compleet assortiment ontwikkelt en wijzigt regelmatig  en wij proberen altijd rekening te houden  met de eindgebruiker (jong en oud). Een plein, schoolplein of trapveld met een Pannaveld of een Sportkooi moet een rustpunt en een gemoedelijke  ontmoetingsplaats  zijn in onze samenleving, waar jeugd veilig kan sporten en spelen en geen overlast voor omwonende   Pleinsport in Optima Forma!!!
Foto: Mooie multifunctionele Combi-Sportkooi voor voetbal , basketbal en hockey op een kropor betonvloer.
Foto: Supreme Combi Sportkooi op kunstgras met aansluitend een Calisthenics Plein.

Onze  mooie  boog-kappen  bieden bescherming tegen weer en wind en geven omstaanders, passanten, en spelende jeugd lekker te chillen . Een comfortabele bank of picknicktafel van vol kern kunststof, zorgen ervoor dat jong en “ouder” zich thuis voelen op een sportief plein.

Foto: Boogkap doorzichtig met polycarbonaat platen , ook leverbaar met metalen beplating vandalisme-arm.

De veiligheid het sport en spelplezier van onze jeugd staat voorop. Wij proberen tijdens de inkoop en het productieproces het optimale resultaat te verkrijgen zonder aan de kwaliteit en duurzaamheid afbreuk te doen. Al onze producten zijn geproduceerd voor een ultra-lange levensduur en vandalisme-arm.

Foto’s: Multifunctionele Combi-Sportkooi S 100 /400 ,   een vol kern kunststof zitbank met leuning
( Regeneraat oersterk en duurzaam )
Pannaworld houdt met de productie en de uitvoering van onze producten altijd rekening met het milieu en de veiligheid van de gebruikers, mede gebruikers van het plein passanten en toeschouwers. De veiligheid het sport en spelplezier van onze jeugd staat voorop.
Een veel gehoorde klacht is het geluidsoverlast, en dat is logisch veel Pannavelden en Sportkooien worden in een woonwijk geplaatst en kletterende ballen op metaal geven lawaai.
Wij kunnen echter onze Sportkooien geluiddempend uitvoeren , type Supreme deze Pannavelden , Pannakooien en Sportkooien , zijn geluidsarm uitgevoerd.

Foto: Prachtige Supreme Pannakooi S- 300  op tegels, met afdeknet veilig en geluidsarm. 
Natuurlijk kunnen wij in dit item niet alles beantwoorden en indien u vragen of wensen heeft kijk dan even op www.pannaworld.n of maak een afspraak met een van onze adviseurs .
Direct contact  06 - 21 26 46 66  of [email protected]

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna


hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie