#Blog – Veel mogelijk met Sportkooien, Pannakooien

Multifunctionele Combi- Sportkooien, Pannavelden,  Voetbalkooien, en Pannakooien zijn bijzonder gemakkelijk in te passen op een (school)plein of op een trapveld

Creatief omgaan met beperkte ruimtes op Schoolpleinen , Sportvelden, Campings, Dorpspleinen en Trapveldjes is niet moeilijk. Maar je moet buiten “de box” denken en niet alles “gek”    vinden. De focus moet liggen op het doel en dat is “beweging”, dat geldt voor scholieren , studenten, sporters en recreanten

In België plaatsten wij een junior Combi(natie)-Sportkooi rondom een eeuwen oude eikenboom , deze boom staat nu midden in de Junior Combi-Sportkooi. Een kunststof boombank rond deze boom en het plaatje was compleet. De doeltjes aan de binnen zijde van de sportkooi en de basketbalborden  op de kopse kant naar buiten gericht.

Op een aangepast Pannaveld van 7.5 x 15 meter wordt om de boom gevoetbald , aan 2 kanten basketbal gespeeld , de oude boom blijft leven en zorgt voor de broodnodige schaduw.                                                                            

foto’s : Junior Combi – Sportkooi  aan iedere kopse kant  een doeltje 75  x 150 , en daarboven naar buiten gericht, een basketbalbord met ring op 255 cm, de eeuwen oude eikenboom pontificaal in het midden.

                                                          Foto:  Een kunststof boombank rond de eikenboom en het plaatje was compleet.

Ook het onderstaande Pannavelden  zijn geplaatst in België .  Alweer een goed idee , deze school heeft veel leerlingen die graag een balletje trappen. Het schoolplein stond al aardig vol . Om toch iedere leeftijdsgroep blij te maken, plaatste PannaWorld  op  72  m2 ,  3 aaneengesloten  Pannavelden van 4 x 6 meter .

                                                foto’s :  Een prachtige oplossing , 3  Pannavelden 4 x 6 meter hoogte 65 cm op totaal 72 m 2
Een mooi Zwembad wilde graag strand voetbal , maar wel zonder overlast voor overige gasten het strandje heeft men zelf aangelegd de rest doet PannaWorld.

                    Foto’s: Supreme Pannakooi  S 300 cm met afdek net, (geluidsarm) in de huiskleuren van het  Zwembad
Denk ook eens buiten “de box” en PannaWorld wil je er daarbij altijd met raad en daad terzijde staan en natuurlijk staan wij er ook voor de grotere Supreme Combi Sportkooien  Voetbalkooien 

                                                                      Foto’s : Supreme Multifunctionele Combi-Sportkooien S-300 en S-400 ,

Mogelijkheden : Volleybal /hockey/basketbal/ voetbal/ mini-tennis. op kropor (waterdoorlatende beton) vloer, kunstgras of rubbertegels.

Wij  kunnen uw volledige plein , sportveld of schoolplein inrichten .

Wij hebben een uitgekiend assortiment  straat en parkmeubilair,  overkappingen  voor jong en ouder.

Heeft u vragen of wilt U iets met ons delen, neem dan even  contact   op en onze adviseurs helpen u verder.

Direct Contact 06 - 21 26 46 66   of [email protected]

 Wij zien u graag terug  bij een volgende Panna

 hjkl-+

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie