#Blog – Veiligheid in Pannakooi of Voetbalkooi

Sportkooien zoals  Pannakooien en Voetbalkooien, leveren wij steeds meer met een veilig afdek net, en ook Multifunctionele Combi-Sportkooien en Pannavelden leveren wij indien gewenst in onze Supreme uitvoering met Certificaat, geluidsarm, duurzaam, veilig, en vandalisme bestendig.

Supreme :De constructie van de Soccer dubbelstaafmatten 50 x 200 mm is dubbel gelast , RVS bevestiging met rubber composiet aan iedere staander 40 x 60 mm of 40 x 80 mm en elke maas, inpandig versleuteld en afgewerkt met een metaal strip 20 x 1.8 mm

Pannakooien en Voetbalkooien met hoge zijwanden en achterwanden, vanaf 200 cm tot 400 cm  hoogte,  kunnen veilig uitgevoerd worden met een polypropyleen afdeknet met een maaswijdte van 100 x 100 mm. Deze afsluiting op het dak zorgt ervoor dat de bal altijd in het spel blijft. Dus veilig voor spelers, sporters, toeschouwers en passanten.
                          Foto’s: Prachtige Supreme Pannakooi , hoogte hekwerk 300 cm met een afdek net
Supreme: De speciale zwarte composiet rubber legering zorgt ervoor dat ook na jaren de geluiddemping in tact blijft.
Zoals U van ons mag verwachten zijn alle andere gebruikte materialen van top kwaliteit, de staanders van zware kokerprofielen 80x40x2 mm en 40x60x2 mm, die vol bad thermisch verzinkt worden en daarna desgewenst gepoedercoat in RAL kleur naar keuze.
                           Foto: Een Sportief voorbeeld, deze Voetbalkooi met afdek net, hoogte hekwerk 400 cm
Er is nauwelijks  verschil tussen een Pannakooi en een Voetbalkooi. Multifunctionele Combi-Sportkooien en Voetbalkooien worden vaak geleverd met grotere doelen t.b.v. voetbal. Van oorsprong zijn de doelen bij Pannakooien en Pannavelden kleiner omdat bij deze tak van sport geen grote doelen nodig zijn. Uiteraard kunnen wij bij Pannaworld alle aanpassingen uitvoeren die U wenst .Wij adviseren u daarin, maar zeggen het u ook als wij het niet eens zijn met uw wensen. De veiligheid en het spelplezier staan bij PannaWorld hoog in het vaandel.

    Foto: Een fantastische Supreme Combi-Sportkooi met afdek net.  hoogte 400 cm ,  Tafeltennistafel, Pannaveldje, banken                

                                                                                       PleinSport in Optima Forma

Een mooie stijlvolle  design Parkbank  en een bijpassende afvalbak maken dit Pannaveld/Sportveld tot een rustpunt en gemoedelijke ontmoetingsplaats voor jong en oud in onze samenleving …….
Indien u een probleem heeft of een idee heeft,  aarzel dan niet en neem contact op met een van onze adviseurs.  contact……….

Wij zien U graag terug bij een volgende Panna

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie