#Blog – Voetbalkooi en Pannavelden voor Suriname

Een mooie Voetbalkooi (afm. Johan Cruijff Court ) en 2 Pannavelden zijn onderweg naar Suriname , de Surinaamse Voetbalbond is bezig met een inhaalslag om de populariteit van het voetbal bij de Surinaamse jeugd te verhogen.

Met ondersteuning van  FIFA en de KNVB  worden de speelmogelijkheden uitgebreid met een Voetbalkooi en afhankelijk van de ruimte een Pannaveld en een  Pannakooi met afdeknet. Vanwege het klimaat en de bodemgesteldheid worden kunstgras velden gebruikt.

Het transport gaat uiteraard met scheepscontainers en dat zijn natuurlijk forse aanslagen op de budgeten van de sponsors. Pannaworld heeft veel ervaring met leveringen naar Colombia, Aruba, Bonaire, Curaçao  en Suriname , maar elke keer is het toch weer een avontuur.

Foto: een deel van de Voetbalkooi in onderdelen klaar voor verladen.

Foto: tekening van een Sportkooi c.q. Voetbalkooi met afdeknet

Foto: Sportkooi op Bonaire op kunstgras , zo moet de Voetbalkooi worden in Suriname.

Beroemde Surinaamse voetballers hebben ervoor gezorgd dat “het voetbal” ook in dat deel van de wereld aan populariteit wint. De voetbalbonden en sponsors van diverse eilanden en Suriname zijn hard bezig om de sportieve mogelijkheden en de infrastructuur te verbeteren.

Indien u meer informatie wilt , plannen of ideeën heeft en iets wilt delen neem dan contact op.

direct contact 06 - 21 26 46 66  of [email protected]

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie