Voetbalkooi in Colombia, Tribune REPLAY op Curacao

In opdracht van  de KNVB,  afd. World Coaches, leverden wij In Aruba, Bonaire, Curaçao diverse Voetbalkooien en Tribunes , ook dit jaar wordt er er een mooie Voetbalkooi  geplaatst in Columbia  en er staat een prachtige  tribune (REPLAY)  gepland in Curaçao.

KNVB WorldCoaches verzorgt al jaren met veel succes de opleiding voor trainers en begeleiders voor met name de jeugd in overzeese delen zoals Bonaire (ook 2 tribunes ), Aruba , Curaçao, Ghana en Columbia

Deze vorm van ontwikkelingswerk is ontstaan door een nauwe samenwerking met de FIFA , om met name de kansarme jeugd in ontwikkelingslanden kennis te laten maken met Voetbal.

In samenwerking met de KNVB Worldcoaches leveren wij,  Pannakooien, Pannavelden, Voetbalkooien, en andere Sportproducten zoals Pannavelden,  Voetbaldoelen, Mini-voetbaldoelen, Trainingsdoelen en Zit-tribunes in landen waar de KNVB het voetbal ontwikkelt.

Foto’s: Supreme Voetbalkooi H400 , 23 x 43 meter , belijning en kunstgras door Edelgrass

De opbouw van een Voetbalkooi of  Tribune  is moeilijker dan in Nederland , wij hebben hier  nauwelijks last van rotsen en een soort woestijnzand, jij hebt daar drilboren hakbijl en een schop, nodig voor  elke staander.

Een kosten verhogende zaak is het feit dat deze landen in of aan zee liggen met veel corrosie aan metaal, dus alle materialen moeten 2 x poeder gecoat worden .

 Foto’s: Supreme  Voetbalkooi H400 , met afdek net  23 x 43 meter .

foto’s:  Supreme  Combi-Sportkooi H 400 met afdek net.

De Voetbalkooien en Pannakooien wijken in Zuid Amerika af van de sportkooien die wij kennen.  De doelen hebben zij het liefst in handbal formaat  200 x 300 cm en rood /wit gecoat en verplaatsbaar dus niet in de Soccer dubbel staafmat geïntegreerd.

Om meer “Goodwill” te kweken en de prijs zo laag mogelijk te houden , wordt bij opbouw van Sportkooien en Tribunes contact gezocht met plaatselijke aannemers

Foto: Desolate zandvlaktes zoals wij die altijd aantreffen bij de start van de werkzaamheden.

Foto’s: Bonaire  Tribune Type REPLAY , geplaatst op het maaiveld, de zijkanten zonder glas (airco)

Onze tribune type LIVE , 100 cm boven het maaiveld met trappen en looppad, hebben wij al aangeboden aan de sportbond van Suriname.

In landen waar basketbal, baseball populair zijn,  tracht de KNVB het voetbal voor vooral de jeugd te ontwikkelen, een lofwaardig streven en PannaWorld helpt graag een handje.

Wilt U iets vragen of met ons delen neem dan even contact op .  of  06 - 21 26 46 66   of [email protected]

Na gedane arbeid is het goed rusten ook in Columbia !

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie