#Blog – Voetbalkooien en Voetbaldoelen op Sint Maarten

Na de allesvernietigende orkanen die Sint Maarten troffen , is heropbouw van gestart van de voetbalvelden en sportvelden.  Wij  leveren en plaatsen voor de KNVB en enkele sponsoren op Sint Maarten enkele mooie voetbalkooien op kunstgras, voetbaldoelen, trainingsdoelen en ballenvangers allemaal verwoest tijdens de orkaan.
Het is toch altijd bijzonder dat Nederlandse bedrijven ver over grenzen producten leveren die daar hoog gewaardeerd worden. In ons geval hebben wij op Bonaire, Aruba en Curaçao en Suriname al prachtige Voetbalkooien en Pannakooien geplaatst en veel Voetbalproducten geleverd.
Foto: Supreme Voetbalkooi op kunstgras
Het is zeker niet zo dat Pannaworld alles doet, want er gaat nogal wat werk etc. aan vooraf . Een lange bootreis, planning en vooral een correcte levering want je kunt niet even snel wat na sturen ingeval van een foutieve levering.
De projecten worden ter plaatse geleid door een Nederlandse bouwingenieur, die veel ervaring heeft met projecten in de tropen.  Dat is met name op Sint Maarten wel nodig , want zonder ervaring en goede contacten kun je weinig realiseren op dit eiland.
Foto: Meestal is dit het troosteloze begin
Ook de plaatselijke bevolking en aannemers worden ingeschakeld bij bouw werkzaamheden, dat is ook nodig omdat wij daar te maken hebben met een keiharde ondergrond waar je niet even met een schep of grondboor doorheen komt. Verder is het altijd goed voor de bevolking en het schept een onderlinge band en bovendien neemt de betrokkenheid met Voetbal en Sport in het algemeen toe.

foto’s: Na aanleg van de kunstgrasmat worden de supreme zij- en achterwanden geplaatst. geluidsarm met een hoogte van 400 cm en het geheel wordt afgesloten door een dubbele draaipoort (foto onderstaand)

Top kwaliteit, vakmanschap en duurzaam, staan ook ver van huis, hoog in het vaandel en dat mag men van Pannaworld ook verwachten. Want of het nu Voetbalkooien, Pannavelden of Combinatie-Sportkooien  betreft, het moet gewoon goed zijn…  Heeft vragen of wilt u wat delen met met ons neem dan contact op
De laatste foto laat zien dat het na gedane arbeid , zeker in die landen, goed rusten is !!

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie