#Blog – Voetbalkooien Pannakooien veilig en geluidsarm.

Voetbalkooien, Pannakooien, Combi-Sportkooien of een  kleiner Pannaveld ?  Die keuze hangt af van het doel , de omgeving ,  en de sportieve gebruikers. Indien sportkooien geplaatst worden in de bebouwde kom is, ons type Supreme (geluidsarm en veilig) gewenst.

Om deze vraag goed te beantwoorden moeten wij weten wat de situering van het veld of plein is? Wie zijn de gebruikers en hoeveel spelers per spel nemen deel ?

Een Voetbalkooi  is vaak groter van oppervlakte , bijvoorbeeld 10 x 20 meter of nog groter zoals bijv. een Johan Cruijff Court 21 x42 meter en de doelen zijn groter vanaf 200 x 300 cm.  Het aantal spelers is groter en er wordt harder geschoten met de bal, de achterzijde van de voetbalkooi is ook hoger 300 of 400 cm, dus mogelijk meer geluidsoverlast.

Foto’s: Een mooie Budget en Supreme S-400 Voetbalkooi beide op kunstgras
Maar ook een Voetbalkooi kunnen wij geluidsarm leveren .Type Supreme  78 tot 85 decibel op 5 meter van de kooi of veld. Johan Cruijff propageert sport en spel voor de jeugd op beton, logisch goed voor de sportieve ontwikkeling van het lichaam.
Niet iedereen wil op beton voetballen , maar ook voor die sporters zijn legio mogelijkheden : zoals kunstgras, rubberen Sportvloeren en onze Kropor (waterdoorlatend ) betonbanen met een mooie, veilige antislip laag. Keuze genoeg dus !!!
Video:  Supreme Voetbalkooi S- 400  op kunstgras, Hoogte rondom  400 cm , deze Sportkooi werd geleverd in Suriname.
 
Een  Pannakooi  heeft vaak minder spelers per spel en het voetbal wordt meer toegespitst op techniek. “Panna” in 1 beweging de bal tussen de benen van een tegenstander spelen. Het speelveld kan dus kleiner en de doelen zijn ook aangepast 75 x 150 cm . De bal blijft laag en er  is dus minder geluidsoverlast !
De hoogte van de Soccer/dubbelstaafmatten is rondom 250, 300, of  400 cm. De Pannakooi kan geleverd worden met een afdeknet , de bal blijft zodoende altijd in het spel .
Dat komt de snelheid van het spel ten goede en het blijft veilig voor de omgeving.
Foto’s: veilige Supreme Pannakooien met afdeknet
 Junior Sportkooien en Pannavelden worden vaak gebruikt in het basisonderwijs op schoolpleinen en je kunt ze al bestellen vanaf 4 x 6 meter. Dus betaalbaar en nemen niet veel ruimte in.  Straatvoetbal is met het drukke auto verkeer van het straatbeeld verdwenen, maar er kan volop gesport en bewegend gespeeld worden in onze Sportkooien.
 
Foto’s: Supreme Pannaveld  op betontegels, een sieraad voor het schoolplein
U heeft dus volop keuze, wij wijzen u ook nog op onze Multifunctionele Combi/Sportkooien waarbij wij basketbal, voetbal, hockey, panna, volleybal, kunnen combineren.
Foto: Combi(natie) Sportkooi met kropor ( waterdoorlatend ) speelveld.
Op de site Pannaworld.nl  staan nog veel meer mogelijkheden, denk eens onze design Parkbanken,  JOP’s en Hangplekken,
Wij richten uw gehele plein, schoolplein of sportpark in.  Indien u nog vragen heeft of iets met ons wilt delen, neem dan even  contact  op. Snel contact [ email ] of [ Phone ]
Wij zien u graag terug op een volgende Panna
 


 
 
 
 

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie