Pannakooien en voetbalkooien veilig en geluidsarm

Vandaag wil ik onze Supreme Pannakooien en Voetbalkooien onder de aandacht brengen 

Pannakooien of Voetbalkooien die echt volledig geluidsarm zijn. De constructie van de Soccer/dubbelstaafmatten  en doelen is zodanig aangepast dat wij gebruik kunnen maken van speciale bevestigingsmiddelen, uitgevoerd met geluiddempend rubber composiet, een bijzondere legering met kunststof en rubber.

 Foto’s : Supreme Pannakooien op asfalt met een mooie kleur vloer
De speciale zwarte legering zorgt ervoor dat ook na jaren de geluiddemping in tact blijft !!!  De bevestiging  is uv. bestendig en geproduceerd voor intensief  jarenlang gebruik, zonder onderhoud.
Zoals U van ons mag verwachten zijn alle andere gebruikte materialen van top kwaliteit zware kokers en buisprofielen, die vol bad thermisch verzinkt worden en daarna desgewenst gepoedercoat in RAL kleur naar keuze. Alle bevestigings- materiaal is RVS of verzinkt, wij gebruiken breek-bouten en moeren om vandalisme tegen te gaan.
Foto’s: Prachtige Supreme Pannakooien altijd veilig en geluidsarm.
Wij kunnen dit systeem gebruiken voor onze Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien, en Combi-Sportkooien( Panna of voetbal in combinatie met basketbal, volleybal ) . 
De Pannakooien en andere Sportkooien kunnen afgedekt worden met een PE Polyethyleen afdek net maaswijdte 100 x 100 mm  , zodat de bal altijd in het spel blijft en er ook geen overlast ontstaat door rondvliegende ballen.
Ideaal dus voor plaatsing van dit veld in een druk bewoonde woonwijk, en omwonenden hebben absoluut geen last meer van klapperende en kletterende ballen tegen metaal.
foto’s: 2 mooie Voetbalkooien op kunstgras in 22 x 42 m. (Johan Cruijff Court afm.)
 
Het grote verschil tussen Pannakooien,  Pannavelden  en  Voetbalkooien is   de afmeting van het speelveld deze is vaak aanzienlijk groter dan bijvoorbeeld het Pannaveld.  De doelen zijn hoger en breder en er kunnen meer spelers deelnemen.
Het doel blijft gelijk “Sport en Spel” dus sportieve lichamelijke beweging.
Foto: Een supreme Pannakooi op wit zand in de huis-kleuren van het open lucht zwembad
Een mooie stijlvolle bank  en een bijpassende   afvalbak  maken deze Pannakooi of Voetbalkooi tot een rustpunt en gemoedelijke ontmoetingsplaats voor jong en oud in onze samenleving .

PleinSport in Optima Forma

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie