Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien of Combi-Sportkooien ?

Een Pannaveld, Pannakooi, Voetbalkooi of een Combi-Sportkooi, wat zijn de verschillen ???  Voor welke sport en op welk plein , schoolplein, camping, recreatiepark of sportvereniging ???

De keuzes zijn legio, net als de vele oppervlaktes, maten en uitvoeringen, om overlast te voorkomen worden veel Sportkooien Supreme uitgevoerd , d.w.z. geluidsarm, duurzaam, veilig en vandalisme bestendig. maar het blijft een veredelde vorm van het nog steeds populaire straatvoetbal, pleintjes-voetbal, en tegenwoordig ook gecombineerd met basketbal en hockey.
In het verleden kon onze jeugd uitgebreid sporten en recreeren op straat, tegenwoordig is dat niet meer mogelijk, de reden intollerantie van omwonenden , geparkeerde auto’s en veel verkeer. En dat maakt sport en spel op straat levensgevaarlijk.

                           Foto’s : Supreme Pannavelden, betaalbare oplossingen voor kleine ruimte of pleintjes
Een Pannaveld is vaak de oplossing voor bovengenoemde problemen .Een Pannaveld is kleiner dan andere sportkooien omdat deze tak van voetbalsport (Panna) beoefend wordt met minder spelers, de baltechniek en snelheid van handelen is belangrijker dan sprinten, hardschieten en een mooi doelpunt.
Een Pannaveld is echter bij uitstek geschikt als klein voetbalveld. Voor 3 tegen 3 tot 5 tegen 5 .
Dat betekent ook dat een Pannaveld of een  Pannakooi ook voor jongere kinderen een heerlijk sportveld is. Door de geringe afmetingen van het veld blijft het overzichtelijk en de jeugd kan het conditioneel goed behappen.
Voor de man of vrouw met de geldbuidel niet onbelangrijk het is echt betaalbaar. 
                    Foto’s : Supreme Pannakooi met hoge wanden 300 cm en afdek net voor optimale veiligheid
Voetbalkooien bestrijken vaak een groter oppervlak en er wordt gevoetbald, 6 tegen 6 , of meer , de doelen zijn groter en hoger meestal h 200 x b 300 cm tot 5 meter breedte.
                    foto: Budget Voetbalkooi met zware buisprofielen, geplaatst op kunstgras
 
Tot slot een fantastische multifunctionele Combi-Sportkooi , geschikt voor Voetbal , Basketbal en indien aangepast hockey en Handbal. In Supreme uitgevoerd is deze sportkooi veilig, geluidsarm, vandalisme arm en dus duurzaam.
                         Foto: Combi Sportkooi S- 300 (multifunctioneel ) op een kropor vloer (waterdoorlatend)
Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien , Combi-Sportkooien kunnen geplaatst worden op tegels, asfalt, beton , gras , maar wij leveren ook sportvloeren , zoals Kropor (waterdoorlatend beton,a) , kunstgras, rubbertegels, en wij coaten al uw vloeren in kleur.
U kunt voor meer informatie op onze site kijken, bijv. voor uw pleininrichting, vloerkeuze en wilt iets vragen of delen met ons, aarzel dan niet en neem contact op Pannaworld.nl 

Direct Contact [email protected]  of  06 - 21 26 46 66

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.

hallo

Delen:

Reacties

Geef een reactie